Dorpsquiz Siddeburen

De dorpsquiz is een nieuw evenement dat we als vereniging graag willen organiseren. Nadat dit evenement even in de ijskast heeft gestaan, hebben we besloten dit leuke initiatief vorm te geven en uit te gaan voeren op zaterdag 13 april aanstaande.

Het idee achter de quiz is simpel: je geeft je met een team van maximaal 4 personen op voor de dorpsquiz van Siddeburen. Samen met je team probeer je aan de hand van allerlei soorten vragen, zoveel mogelijk punten te scoren.

De dorpsquiz bestaat uit een quizavond met diverse rondes met algemene vragen of specifieke vragen over Siddeburen. Hier kunnen dan punten worden gescoord. Daarnaast zijn er ook punten te verdienen door middel van een aantal vragen/opdrachten in de aanloop naar de quizavond, deze ‘ voorrondes’ worden vanaf volgende week gepubliceerd op de website, Facebook en het Bokkeblad. Het behaalde aantal punten wordt dan omgerekend naar een geldbedrag en dat geldbedrag wordt dan vervolgens gedoneerd aan een organisatie of vereniging zoals een sportvereniging of een lokale stichting. Het team mag zelf kiezen welke organisatie of vereniging zij daarvoor willen nomineren, zolang het maar gaat om een lokale organisatie met een maatschappelijke doelstelling.

Op die manier is elke gescoorde punt dus geld waard en ondersteunt daarmee het maatschappelijk belang van Siddeburen.

Praktische informatie: de dorpsquiz wordt gehouden op zaterdag 13 april in de kantine van de VV Siddeburen. Deelname is helemaal gratis! Consumpties zijn voor eigen rekening. Let op: in verband met de locatie is er slechts plaats voor een beperkt aantal teams, geef je dus zo snel mogelijk op.

Wil je graag meedoen en daarmee proberen geld te verdienen voor jouw vereniging of goed doel? Aanmelden met een team kan via een mail naar: info@dorpsbelangensiddeburen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *