Geen afbeelding

Nieuw evenement in Siddeburen

Vanaf januari 2019 gaat er, bij voldoende deelname, een nieuw evenement plaats vinden in Siddeburen.

De organisatie (een commissie van Dorpsbelangen) wil nog niet al te veel kwijt over de inhoud van het evenement. Wel is het noodzakelijk dat er zich minimaal 20 teams aanmelden. Alles mag wat betreft samenstelling van team; dames, gemengd, heren, vrienden en vriendinnen, sport- verenigingen, buurt en straatteams.

Wel is duidelijk dat er slimheid, kennis en kunde en teamspirit voor nodig is om als team in de top van het klassement te belanden of kans te maken om te winnen. Samenwerking is erg belangrijk. Ook de plaatselijke ondernemers kunnen en mogen een onderdeel zijn van dit nieuwe evenement. Zij worden daar de komende periode nader over geïnformeerd indien er voldoende aanmeldingen van teams zijn. En mocht je team als winnaar uit de bus komen tijdens een groots opgezet afsluitingsfeest dan mag je een bepaald bedrag aan een lokaal, zelf gekozen, goed doel geven.

De komende 4 weken zal er iedere week in het Bokkeblad een vraag gesteld worden in de “bokjesrubriek”. Deze 4 vragen zijn onderdeel van het evenement en met het juiste en goede antwoord erbij levert dit bonuspunten op voor het deelnemende team. Antwoorden van de 4 vragen mogen per week of in 1 keer worden aangeleverd via onderstaand emailadressen.

De organisatie denkt in de tweede week van januari definitief te kunnen starten ( afhankelijk van het aantal teams dat zich heeft aangemeld) en begin april de afsluitende prijsuitreiking met het afsluitingsfeest te houden.

 

Aanmelden als team (maximaal 5, minimaal 2 personen) kan via:

lentingliesbeth@gmail.com , e.lenting2@telfort.nl , Blauwslaan 6 9628 BJ of telefonisch via 06-22083017. Ook voor nadere informatie.

Bij teamaanmelding horen uiteraard de antwoorden van de vragen. Aanmelden tot uiterlijk 30 november.

Deelname kosten per team zijn € 15,00. ( bij max 5 dus 3,00 p.p.)

Geef een reactie